Hyggeligt spisested i Odense

Er du på udkig efter et hyggeligt spisested i Cortex Park i Odense?

Så kom forbi vores hyggelige spisested, Café Paa Mawi's i Odense. Vores café er placeret i Cortex Park på Cortex Park 18D. Vores spisested er for alle. Lige fra beboerne i området, de studerende, forretningsfolk, almindelige odenseaner og folk der kommer langvejs fra. 

Så søger du et lækkert spisested i Odense, så tøv ikke med at komme forbi, og lad os forkæle dig med vores lækre mad- og drikkevarer.

Kontakt os og hør mere

Et hyggeligt spisested for alle

Målet for vores café har altid været at åbne et spisested, som skiller sig ud. Hos Café Paa Mawi’s kan du sidde i vores lækre designmøbler og nyde en kop kaffe med dine venner, familie, kæreste eller blot sidde og nyde dit eget selskab.

Vores spisested er også et oplagt sted at sætte sig med sin computer og arbejde eller læse lektier, hvis man er studerende på f.eks. Syddansk Universitet. Hos Café Paa Mawi's giver vi 10% i studierabat til studerende ved fremvisning af gyldigt studiekort. Vi giver også 10% rabat til alle pensionister på deres køb.

Prøv vores sandwich bar

Uanset om du foretrækker den tidløse smag af en klassisk Club sandwich, ønsker lidt krydret bid med vores spicy mexicanske variant eller vælger den friske fornemmelse af en vegetarisk sandwich, så byder vores sandwich bar på  en bred vifte af lækre muligheder. Vi er sikre på, at der er noget for enhver smag i vores spisested.

Læs mere om vores sandwich bar her.

Sammensæt din egen perfekte sandwich

Hos dit lokale spisested i Odense giver vi dig friheden til at sammensætte den perfekte sandwich ved at vælge mellem vores lækre udvalg af brød, dressinger, oste, kød og friske grøntsager. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer, og uanset din kombination vil din sandwich smage fantastisk.

Læs mere om vores byg selv sandwich her.

Desserter til den søde tand

I vores spisested tilbyder vi også en lang række desserter. Enten som afslutning efter f.eks. en sandwich eller blot til dig der har en sød tand. Vi har alt fra lækre smoothies, kaffe og milkshakes til lækre cookies, og is. Nyd din dessert eller drikkevare i vores hyggelige spisested eller få den med videre som to-go.

Læs mere om vores desserter her.

Kontakt os og hør mere om vores spisested

Hvis du har spørgsmål til vores spisested, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer hellere end gerne på de spørgsmål du måtte ligge inde med.

Du kan ringe til os på telefon 30 12 07 62 eller sende en mail til cafepaamawis@hotmail.com. Du er også meget velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.