Mad ud af huset i Odense

Mangler du mad ud af huset til dit næste arrangement?

Så lad Café Paa Mawi's i Cortex Park i Odense stå for maden. Vi tilbyder vores mad ud af huset til private arrangementer og firma arrangementer i hele Odense. Vi kan naturligvis også stå for mad og drikke til netop dit arrangement.

Så søger du mad ud af huset til dit næste arrangement i Odense, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at levere lækker mad og drikke til dig og dine gæster.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du overveje mad ud af huset til dit arrangement

At skulle stå for at arrangere et arrangement, kan i forvejen være en stor opgave. Madlavning vil også være en stor del af det, hvilket blot vil være endnu et punkt på en måske allerede presset dag. 

Når du vælger os som din leverandør af mad ud af huset i Odense, kan du frigøre dig fra byrden ved selv at skulle stå for mad og drikke. Dette giver dig mulighed for at fokusere fuldt ud på at nyde begivenheden og skabe minder sammen med dine gæster, uden bekymringer om madlavningen.

Vi tilbyder hele vores menukort som mad ud af huset

Med vores mad ud af huset skal du ikke være bange for, at du kun kan vælge et mindre udvalg af vores menu. Alle vores retter og drikkevarer tilbydes. Det gælder alt fra vores lækre sandwiches og bagels, til vores lækre iskaffe og kolde drikke. Hvis der er gæster med i selskabet til dit arrangement, som ikke spiser kød, så har vi helt klart også noget til dem.

Vi står tidligt op og laver alt helt friskt og leverer til det angivne tidspunkt, som du har bedt om! Vi leverer hele vores menu til døren. Uanset om det er en fest, en jubilæumsfejring, et møde, et kursus eller en afslappet sammenkomst, så garanterer vi, at vores mad ud af huset vil falde i alles smag.

Kontakt os og bestil mad ud af huset til dit næste arrangement

Hvad end du har spørgsmål til vores menu eller blot ønsker at vi skal stå for mad ud af huset til dit arrangement, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 30 12 07 62 eller sende en mail til cafepaamawis@hotmail.com. Du er også meget velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.