Byg selv sandwich i Odense

Er du på udkig efter en café, der tilbyder byg selv sandwich?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Café Paa Mawi's beliggende i Cortex Park Odense tilbyder vi byg selv sandwich, så du selv kan sammensætte den perfekte sandwich.

Så søger du en café i Odense, som tilbyder byg selv sandwich, så tøv ikke med at komme og besøge os på Cortex Park 18D, 5230 Odense M. Vi glæder os til at sammensætte din perfekte byg selv sandwich.

Kontakt os og hør mere

Vi har et lækkert udvalg af råvarer til din byg selv sandwich

Hos Café Paa Mawi’s går vi aldrig på kompromis med vores råvarer. Vi sørger altid for at bruge lækre, friske råvarer og de bedste ingredienser. På den måde kan du være sikker på, at uanset hvilken sammensætning af vores brød, dressinger, oste, kød og grøntsager du vælger, så vil din sandwich smage fantastisk.

Hvis du er mere til det sikre valg med en allerede perfekt sammensat sandwich, så vil du aldrig gå galt i byen med vores sandwiches fra vores sandwich bar. Uanset om du er til en klassisk Club sandwich, en spicy mexicansk sandwich eller en vegetarisk sandwich, så har vores sandwich bar noget til enhver smag.

Læs mere om vores sandwich bar her.

Hvad koster vores byg selv sandwich?

Hos Café Paa Mawi’s kan du få en byg selv sandwich til kun 67,00,- kr. Hvis du ønsker dig noget at drikke til, så kan du købe en byg selv sandwich menu til blot 86,00,- kr. Hertil medfølger der en valgfri sodavand.

Som noget nyt kan du nu få en XL sandwich til 77,00, (midlertidigt udsolgt).

Vi tilbyder også, at du kan få lavet en salatbakke, hvis du ikke ønsker en sandwich. Denne opbygges på samme måde som sandwiches og koster kun 64,00,- kr.

Sådan laver du din byg selv sandwich

Vi samler din byg selv sandwich lige foran dig, så du bedst muligt kan træffe et valg om, hvad der skal i din sandwich. Dette gøres ved fire lette trin som ses herunder.

Trin 1

Først skal du vælge hvilken type brød du ønsker dig (Kan ses længere nede på siden). Vi tilbyder mange forskellige typer brød, så der er rig mulighed for at prøve en ny type brød hver gang du får lavet en byg selv sandwich.

Trin 2

Efter du har valgt hvilken type brød, der skal være fundament for din sandwich, så skal du vælge hvilken dressing du kunne tænke dig. Hvis du ønsker ost i din sandwich, så har du også mulighed for at vælge dette.

Trin 3

Sidst men ikke mindst, skal du vælge hvilken type kød og hvilke grøntsager du ønsker, der skal i din sandwich.

Trin 4

Nyd nu din lækre sandwich enten som to-go eller i vores hyggelige café!

Kontakt os og hør mere om vores byg selv sandwiches

Hvis du har spørgsmål til vores byg selv sandwich, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer hellere end gerne på de spørgsmål du måtte ligge inde med.

Du kan ringe til os på telefon 30 12 07 62 eller sende en mail til cafepaamawis@hotmail.com. Du er også meget velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Brød

1

Bagels
Bagel chili/cheddar
Bagel fuldkorn 
Bagel grov

1

Baguette
Rustic baguette korn
Rustic baguette lys
Rustic baguette kartoffel

1

Ciabatta 
Ciabatta flerkorns
Ciabatta lys

1

Glutenfri & vegansk
Glutenfri bagel
Vegansk baguette